Op dinsdag 17 januari 2023 was de nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemers- en Handelsvereniging Mercurius. Diverse leden van de vereniging, alsmede diverse vrijwilligers kwamen in Sociëteit Het Monument in Ter Apel samen om elkaar de nieuwjaarswens te brengen.

Voor het bestuur van Mercurius een prachtig moment om stil te staan bij het afscheid van 3 prominente leden van de Boeskoolmarktcommissie. Na ruim 30 jaar hebben Jakob Klein, Roel Niewoonder en Jan Kruit aangegeven het stokje te willen overdragen en afscheid te willen nemen van de organisatie van de Boeskool markt. In de afgelopen 33 jaar hebben ze, samen met andere vrijwilligers, 31 keer een prachtige markt weten te organiseren. Iets om trots op te zijn!

Voorzitter Peter Erdman bedankte het drietal voor de jarenlange inzet voor Mercurius en met name voor de organisatie van de Boeskoolmarkt. Door de inspanningen van onder andere Jakob, Roel en Jan is de Boeskoolmarkt geworden tot een prachtig evenement die Ter Apel op de kaart zet! Het drietal werd bedankt met een bos bloemen en een diner ‘bordje’.

Jakob, Roel en Jan nogmaals enorm bedankt!

Bestuur Ondernemers- en Handelsvereniging Mercurius