BENEFIETAVOND HOMERIDE 2019 IN HOTEL BOSCHHUIS

//BENEFIETAVOND HOMERIDE 2019 IN HOTEL BOSCHHUIS
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

TER APEL – Zaterdag 8 februari staat Hotel Boschhuis in Ter Apel op zijn kop tijdens de benefietavond voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Erik van Klinken, René Becker, de Moeflons, DJ Hermen, Henk Harders en de Dikdakkers zullen het dak eraf blazen. De benefietavond wordt georganiseerd door Friends 4 Twins en kaarten zijn voor € 10 te verkrijgen bij Jumbo Ter Apel.

Friends 4 Twins
Friends 4 Twins bestaat uit tien Ter Apelers die op 22 en 23 juni in 24 uur samen 500 kilometer zullen gaan fietsen tijdens HomeRide. HomeRide is dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Friends 4 Twins onderneemt allerlei activiteiten om het startgeld van € 7.000 bij elkaar te krijgen. De benefietavond is één van hun initiatieven. Het geld dat Friends 4 Twins inzamelt, gaat naar het Ronald McDonald Huis Groningen.

Ronald McDonald Kinderfonds
Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt gezinnen

met een ziek of zorgintensief kind een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij ziekenhuizen, huiskamers in de ziekenhuizen en vakantiehuizen. ​Zo heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan.

Kaartverkoop vanaf 1 januari.