NETWERKAVOND MET ROBERT DOORNBOS

//NETWERKAVOND MET ROBERT DOORNBOS
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Tickets bestellen (vanaf 23 oktober)

Woensdag 20 november organiseren de gemeente Westerwolde, Ondernemers- en handelsvereniging Mercurius, Industriekring Ter Apel  en Parkmanagement ’t Heem weer een ondernemersavond met ditmaal als gastspreker Robert Doornbos.

Aansluitend is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig na te praten en collega-ondernemers en andere bezoekers beter te leren kennen. Daarnaast kunnen ondernemers tijdens de netwerkborrel ook terecht bij verschillende stands met vragen over hun bedrijf mbt bijvoorbeeld personeel, financieringen, subsidies, etc.

Meer over Robert Doornbos
Voormalig Formule 1-autocoureur Robert Doornbos is ondernemer,  presentator en enthousiast spreker. Als autocoureur reed hij voor Minardi en Red Bull Racing.

Tegenwoordig geeft hij inspirerende lezingen en presentaties voor ondernemers, managers, bedrijven, overheid en sportverenigingen. Volgens Robert kunnen bedrijven veel leren van topsport. Als Formule 1-expert is Robert presentator en topanalist voor Ziggo Sport. Tijdens de uitzendingen vertelt Robert onder andere over de prestaties en het succes van Max Verstappen.

Robert Doornbos spreekt met enthousiasme en op aanstekelijke en inspirerende wijze over onderwerpen als motivatie, inspiratie, teambuilding, presteren, leiderschap en ondernemen. Hoe bereik je de top in ondernemerschap? Hoe belangrijk is een duidelijke taakverdeling binnen een team en een bedrijf? Vragen waar Robert tijdens zijn lezing antwoord op geeft en zo de vertaalslag maakt van topsport naar bedrijfsleven.